|

Apróhirdetéssel találták

A korábbi reorganizációs alpolgármester, Polányi Sándor ez év februárjától dolgozott az önkormányzati testülettel Szentendrén. A város fejvadász cégen keresztül, apróhirdetésben keresett új szakembert a gazdasági alpolgármesteri posztra, amelyre tizenhárman jelentkeztek. Budai Otíliát választotta gazdasági alpolgármesterré a szentendrei képviselő-testület csütörtökön. 

Várhatóan decembertől irányítja a város gazdálkodását. Az új alpolgármester feladata az önkormányzati reorganizáció során létrejött rendszer működtetése és felügyelete lesz – tájékoztat a polgármesteri hivatal közleménye. A közlemény szerint az ülésen Polányi Sándor, a távozó reorganizációs alpolgármester kilenc hónapra szóló megbízatása kapcsán elmondta, hogy "Szentendre kikerült az adósságcsapdából, és kiépült az a rendszer, amelynek segítségével biztosítható a város fenntartható gazdálkodása".
 Létrehozták a heti cash-flow menedzsmentet, az üzleti kontrolling irodát, új felső- és középvezetői érdekeltségi rendszert építettek ki, valamint újraértelmezték az egyéni felelősség fogalmát a tervezésben és a gazdálkodásban. Kitértek arra is, hogy az elmúlt hónapokban gyökeresen átalakították az önkormányzat és cégei, valamint a hivatal működését. Kiemelték: a gazdasági alpolgármesteri funkció nem politikai, hanem szigorúan szakmai jellegű. Szándékuk szerint a jegyző státuszához hasonlóan e pozíció is ciklusokon átívelő szakmai feladatkörré válhat.
 Forrás: MTI
Megosztás:

Közzétéve Endre Info 11/10/2012 12:41:00 du.. Az alábbi rovatban . Követheti a hozzászólásokat! RSS 2.0. Hozzászólás

0 megjegyzés "Apróhirdetéssel találták"

Üzenet

A hozzászólások csak előzetes moderálást követően jelennek meg az oldalon.